dissabte, 22 de setembre del 2018

TRESORS DE SANTA MARIA ASSUMPTA DE BLANES. ALTAR DE LA MARE DE DÉU DEL ROSER. LA SELVA. GIRONA. CATALUNYA

Endegàvem el Josep Augé Carles ( Blanes, la Selva, 25-06-1955),i l’Antonio Mora Vergés ( l’Argentera, el Camp jussà de Tarragona, 01.01.1951 ), un projecte per ‘posar en valor’ les obres d’arts i els artistes que treballaven en la reconstrucció de l’església parroquial de Santa Maria Assumpta de Blanes, desprès del conflicte bèl·lic que començava amb la sedició dels militars feixistes encapçalats pel general Franco, contra el govern LEGÍTIM de la II República.

Font: Parròquia de Santa Maria Assumpta de Blanes


Altar del Roser

Una petita talla de la Mare de Déu del Roser està envoltada per un estol d’àngels estucats sobre la paret, dibuix de Domènec Fita Molat (. Naixement. Girona, 10 d’agost de 1927 / Renaixement, Barcelona, 13 de desembre de 1953 )


http://fundaciofita.com/obra-de-domenec-fita/domenec-fita-artista/

file:///C:/Users/Usuario/Downloads/329116-471501-1-SM.pdf

https://ca.wikipedia.org/wiki/Dom%C3%A8nec_Fita_i_Molat

Ah!, la visita a Santa Maria Assumpta de Blanes, és del TOT OBLIGADA per als blanencs, i MOLT ACONSELLABLE per als passavolants que vinguin a visitar la població.

Ens agradarà rebre les vostres aportacions als emails coneixercatalunya@gmail.com , blanesdiari@gmail.com , santamariadeblanes@gmail.com , castellardiari@gmail.com