diumenge, 19 de juliol del 2020

ESGLÉSIA DE SANT JOSEP I LA DE LA MARE DE DEU DE LA LLET. SANT GALLARD. LES PILES. LA CONCA DE BARBERÀ. TARRAGONA

El Raul Pastó Ceballos retratava l’església del nucli de Sant Gallard al terme de les Piles a la comarca de la Conca de Barberà, Patrimoni Gencat diu que està o estava, dedicada a la Mare de Déu de la Llet i va pertànyer fins a 1957 al bisbat de Vic. A partir d'aquesta data passà al bisbat de Tarragona.




Altres fonts diuen que l’advocació de l’església és a Sant Josep i a la Mare de Déu de la Llet, i que és sufragània de la parròquia de Santa Coloma de Queralt, advocada a Santa Maria.

La definició quasi telegràfica explica que és un edifici rectangular en volta de pedra i dos altars laterals, un a banda i banda.

La porta sembla d'una època posterior.

La resta del conjunt sembla romànic.

http://invarquit.cultura.gencat.cat/Cerca/Fitxa?index=0&consulta=&codi=12947

Arribeu-vos a les Piles, la Conca de Barberà,.., volteu per Catalunya, ara que encara és possible.

Feu-ho amb totes les mesures de seguretat, mascareta, distància ,... eviteu fer-vos mal, com deien a bombo i plateret , Daniel de Alfonso Laso (Madrid, 1964) i Jorge Fernández Díaz (Valladolid, 6 d'abril del 1950) la sanitat catalana està a la U.V.I.

https://www.lavanguardia.com/politica/20160622/402690747904/fernandez-diaz-grabaciones-sistema-sanitario-de-alfonso.html

https://www.youtube.com/watch?v=Fd9tc663vW8


El tema no mereixia en el seu moment l’atenció d’un sistema judicial embrancat en qüestions del tot alienes al dret i la justícia.

Està clar però, que ja per acció, ja per omissió, bona part de les víctimes de Catalunya potser ENCARA VIURIEN, oi?

Sembla que caldrà esperar que sigui la justícia divina la que se’n ocupi, oi?.

Maleits !