diumenge, 26 d’octubre del 2008

QUATRE DE GUIMERÀ. De www.guimera.info


Ens trobàvem puntualment el diumenge 26 d’octubre de 2.008 a les 9,00 al Restaurant Ca La Roser, al quilòmetre 2,600 de la carretera N-150, en el terme de Montcada i Reixac; el Pasqual, el Josep, el Tomás i l’Antonio ; l’objectiu de la nostra trobada era formatiu i la seva finalitat concreta la gestió dels blogs.info , concretament :

ESPAI DE NARRATIVA
UN NADAL DE CONTE
CONÈIXER CATALUNYA

Les coses però una rera l’altra, i el primer en aquest cas, era donar compte d’un bon esmorzar de forquilla; ous ferrats per a tots, acompanyats però en cada cas de : botifarra, cansalada i sobrassada, per beure un vi negre del país i cafès. De cafè la llarg del mati en prendríem en més ocasions.

Adoptàvem algunes mesures pràctiques : títols sempre en majúscula, tipus de lletra arial 12; i pel que fa al Josep, Tomás i Antonio, apreníem nous procediments per gestionar les tasques d’edició, o resolíem dubtes d’operatòria bàsica.

Assolíem aquest compromís en la darrera reunió de http://www.guimera.info/, duta a terme el dissabte 11.10.2008 a Guimerà , Comarca d’Urgell, Província de Lleida.

Tenim obert el període de publicació de les històries nadalenques, “Un Nadal de Conte” , en les properes setmanes, podrem oferir-vos la totalitat dels relats publicats. Periòdicament us en recomanarem la lectura d’alguns.

“ Espai de Narrativa” també recuperarà en la seva totalitat les històries publicades des de l’inici.

Un i altre els canalitzem mitjançant l’email tribuna@guimera.info

Mitjançant el buscador podreu fer recerca quan als autors, afegint-hi en el cas de la tribuna la recerca per temes i/o qüestions.

Ens agradarà rebre les impressions dels autors i lectors que fan possiblement des de fa molts anys, la continuïtat de http://www.guimera.info/

Per endavant, i en nom d’aquests quatre esmentats, i tota la resta de socis i col·laboradors, aprofitem per agrair-vos la confiança i estimació que ens demostreu.

© Tribuna@guimera.info