divendres, 6 de novembre del 2020

CAN PRAT. CAMPINS. EL VALLÈS ORIENTAL

 

Crisant Palau pública un parell d’imatges d’èpoques diferents de la masia de Can Prat, situada al nord del nucli de Campins, al Vallès Oriental,  molt a prop del camí antic de Santa Fe,  a l'indret anomenat el Veïnat de Dalt.




La “salut” de la casa,  a primera vista sembla que era millor a ‘any 1895, que a l’any 2018, oi?.

Patrimoni Gencat la descriu com; masia de planta irregular composta per diversos cosso. El cos principal és de planta quadrada amb coberta de dos aiguavessos amb carener perpendicular a la façana. En alçada consta de planta baixa i primer pis. La façana principal està orientada a migdia i al costat dret s'obre un portal d'arc de mig punt dovellat. Al primer pis s'observen tres finestres rectangulars amb marc i ampit de pedra. El cos principal té adossada una pallissa amb coberta d'un sol aiguavés. A la façana posterior hi ha adossat un altre volum auxiliar. El paraments dels murs són de maçoneria de pedra arrebossada.

Les dades de Catalunya, úniques publicades al REINO DE ESPAÑA, recullen 14.008defuncions per la Covid. 19, en l’àmbit de les “suposicions” es pot estimar en el mateix nombre les defuncions provocades per la desatenció sanitària.

Les dades de la Covid.19 extrapolades al REINO DE ESPAÑA, ens diuen que el número de víctimes REALS podria ser de 87.783 persones.  Les dades dels Registres Civils del REINO DE ESPAÑA, confirmen que EL GOBIERNO DEL REINO DE ESPAÑA, NO DIU LA VERITAT pel que fa al número de víctimes.

Que el bon Déu no deixi sense càstig als que feien i fan accions contra Catalunya i els catalans.