No trobava cap dada que em confirmes la presència en aquesta població de Ferran Serra i Sala (Barcelona, 1905 - 1988), que deixava la seva petjada a Piera i a Martorell.
El creixement demogràfic ha estat l’excusa perfecta per créixer d’una forma desordenada i caòtica, i al ensems per desfer-se de la ‘carrega feixuga’ dels edificis del nucli ‘històric’.
El Mapa de Patrimoni ens diu de l’esgrafiat de la façana, carrer Dr. Pau Costas, núm. 15, sota l'escena central s'hi pot identificar un esgrafiat que conté el nom de Jaume Amat i Bargués (Martorell, 1924 – 2003) i la data de 1999, corresponent al nom de l'esgrafiador i a l'any del treball.
L'acabat de la façana presenta un lliscat de color cru amb el fons d'esgrafiat de color Bordeus.
El Mapa de Patrimoni ens diu de l’esgrafiat de la façana, , carrer Serafí Julià, 32, a la part inferior de la façana hi apareix la inscripció "Estucs Camprecios de St. Just Desvern. 2007". M'explicava el Xavier Perez Alcazar , Professor d'estucs de calç al Gremi de Pintors de Barcelona, que hi havia treballat juntament amb en Joan Campreciòs
Cuideu-vos molt, l’especulació amb les vacunes feta per uns i altres, fa preveure que almenys a Catalunya, els terminis es podrien allargar més enllà del 2021.
Madrid – que no actualitza les dades de forma regular - reconeixia 22.214 víctimes:
https://www.comunidad.madrid/sites/default/files/doc/sanidad/210223_cam_covid19.pdf
Catalunya, on en TOTES les funeràries hi ha almenys un periodista per deixar constància de la mortaldat que pateixen les files “separatistes” , les víctimes des de l’inici de la pandèmia són 20.512 .
https://beteve.cat/societat/coronavirus-barcelona-ultima-hora/
El "laissez faire, laissez passer" que s’ha practicat – i es practica - al REINO DE ESPAÑA, ha comportat que percentualment sigui el lloc del món amb més víctimes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada