diumenge, 8 d’abril del 2018

LA PANTAGRUÈLICA BALLADA COUNTRY ALS OCELLS. FONT RUBI. CAMPRODON. EL RIPOLLÈS / LA GARROTXA SOBIRANA. GIRONA. CATALUNYA

Evocava imatges d’un camp de setmana als Ocells a la Urbanitzacio Font Rubí C/ Plans de la Batllia, 17867 Camprodon ‎(Girona) Mòbil: 636 140 378 Info: 972 74 12 76

El qualifico – sense cap mena de dubte i/o vacil·lació de PANTAGRUÈLIC, -ÈLICA, aquest adjectiu s’utilitza per definir en qüestió de coses de menjar els àpats que alhora que saborosos es serveixen amb gran abundància ; pres del francés pantagruélique, amb el mateix significat, derivat de Pantagruel, nom d'un gegant molt menjador creat per la fantasia del novel·lista François Rabelais (Chinon, Indre i Loira, 1490 - París, abril de 1553)


El dissabte 7.04.2018 desprès d’una ballada country fèiem un sopar d’embotits i formatges, que alguns/es aconseguien ‘fondre’ amb una ballada nocturna que s’acabaria ben entrat el diumenge 8.04.2018, en que a partir de les 9,00 del matí degustaríem un esmorzar MOLT complert en el que juntament amb els ingredients propis de la comarca, hi havia la clàssica pastisseria internacional, la pluja ens complicaria – lleugerament el matí – que en el nostre cas empràvem per visitar Espinavell i retratar l’edifici que acollia l’escola abans de la dictadura franquista – m’explicaven que hi anaven 90 noies i nois, aleshores Espinavell comptava amb més de 400 veins, i ara em diuen que son NOMÉS 30 - , i l’església de la Mare de Déu de les Neus, que es troba en obres que duen a terme els veïns.

El dinar cap a les 14,00 hores era de traca, assortit d’entrants amb platillos com la brandada de bacallà, carpacho de vedella, ..., i carn, llonganisses,..., a la brasa, per acabar a un músic i els cafès.


Fèiem una festassa que perllongava la sobretaula fins quasi les 17,00 hores quan sota la pluja enfilàvem el camí de tornada.

Us recomano MOLTISSÍM http://www.elsocells.com/




Ens agradarà tenir noticia a l’email coneixercatalunya@gmail.com del promotor i l’autor, nom, cognoms, lloc i data de naixement i si fos el cas de traspàs , de la Capella de la Mare de Déu de les Neus de Font-Rubí.