divendres, 12 de setembre del 2008

Country Castellar. Morir d'èxitEl dijous 11 de setembre estava convocada l’exhibició i ball Country a la Plaça de Cal Calissó, malgrat – una vegada més – l’amenaça de pluja, puntualment els balladors locals, i els molts nombrosos amics de Sentmenat, Sabadell, Terrassa, amb la seva massiva participació , posarien de manifest que el lloc ha esdevingut insuficient per celebrar-hi aquesta mena d’actes.


El country creix i necessita espais més amplis !. Tant de bo aquest – el lloc on organitzar una ballada – fos el major problema, oi ?
Balladores i balladors com sempre magnífics, i el públic de Castellar del Vallès, animant, aplaudint, entregat fins la darrera cançó !.
S’esmentàvem com alternatives, la nova Plaça Major, damunt l’edifici del Mercat Municipal, i/o l’Espai Tolrà; en qualsevol cas, l’aforament mínim haurà de duplicar el de la Plaça de Cal Calissó.
Ens acomiadàvem fins dissabte al Barri de Gràcia a Sabadell, en aquesta roda de balls, en la que poc a poc, radi a radi, anem guanyant consistència.
Els millors desitjos als amics de Castellar que comencem tot just la seva Festa Major.© Antonio Mora Vergés