dilluns, 29 de desembre del 2014

PARRÒQUIA DE LA MARE DE DÉU DEL ROSER. CERDANYOLA DEL VALLÈS. CATALUNYA

L’Antoni Calvo Uribe, em feia arribar unes fotografies de l’església de la Mare de Déu del Roser de Cerdanyola del Vallès, quan a la seva història trobava :



El dia 21 d’octubre de 1989 es va obrir al culte i dedicar al Senyor l’església de la Mare de Déu del Roser, edificada gracies a l’esforç de la comunitat parroquial de Sant Martí, de Cerdanyola del Vallès.

El Cardenal Narcís Jubany i Arnau (Santa Coloma de Farners, la Selva 1913 - Barcelona 1996) va oficiar la missa de benedicció acompanyat de dotze preveres. Centenars de fidels es van aplegar tant a l’interior de la nova església com al porxo exterior.

La construcció de l’església va ser possible gràcies al finançament del bisbat de Barcelona i a les diferents aportacions fetes per particulars i institucions. Tant pel que fa a la seva construcció com pel que fa a les seves obres i escultures de l’interior, tot a va fer-se possible gràcies a la col•laboració desinteressada de destacats tècnics i artistes de la localitat.

Trobava a faltar les dades de l’arquitecte autor del projecte, com també pel que fa a les escultures, i a la decoració del interior; ens agradarà tenir-ne noticia a l’email coneixercatalunya@gmailcom