dissabte, 4 de juny del 2011

COUNTRY EN EL CENTENARI DE LA U.E. CASTELLAR



Dissabte 4 de juny de 2.011, el primer equip del Country Castellar del Vallès, vestit amb la seva ‘equipació’ clàssica, camisa de cuadrets, pantalon fosc, botes i barret, salta a la gespa del ‘Pepin Valls’, per fer-se la fotografia de grup.




A les 18,30 tothom es posa al seu lloc, i a la indicació del Manel da Silva, comença a sonar la musica; durant 30 minuts aquest autèntic equip de gala, farà les delícies dels espectadors que segueixen amb delectació els seus moviments damunt del entarimat.




Això amic lector és una crònica de Country, concretament la de la participació en els actes del Centenari de la U.E. Castellar, que van dur a terme sota un cel molt núvol – van caure algunes gotes escadusseres que ens van fer patir - les balladores de Castellar del Vallès.



Des del Country Castellar, els millors desitjos per la U.E. Castellar en aquest primers Cent Anys d’existència , i el nostre ferm compromís de fer-nos presents en el proper, i per descomptat en totes les ocasions en que siguem convidats a fer-ho.