dimarts, 23 de juliol del 2019

HEM TROBAT L'AUTOR DEL PROJECTE DEL PAVELLÓ MUNICIPAL D'ESPORTS DE SABADELL

Havia deixat la pregunta de qui va ser l'autor de l'edifici del Pavelló Municipal de Sabadell,pregunta que val a dir-ho no havia trobat resposta, no l'esperava pas de "l'autoritat', i si val a dir-ho d'algun dels molts sabadellencs que s'estimen la seva ciutat.


En ocasió de documentar alguna de les actuacions dutes a terme al Balneari de Vallfogona de Riucorb, trobava que el projecte arquitectònic del Pavelló Municipal d'Esports de Sabadell, situat al barri de Sant Oleguer, l'any 1970 era de l'arquitecte Josep Maria Soteras i Mauri (Barcelona, 1907-1989).



Ens agradarà rebre una imatge fotografia d'aquest arquitecte a l'email coneixercatalunya@gmail.com , des del feixisme i el panfeixisme es feia, i es fa una excel·lent feina de destrucció de la memòria col·lectiva, defenso però, que les persones honestes NO TENIM perquè col·laborar, oi?.







Com acostuma a dir un bon amic, ja en tenim un altre.

 Estic- estem moltíssimes persones -  en estat de  xoc, per les terribles noticies del genocidi ( planificat ) a l’Orienta mitjà.


https://www.guimera.info/wordpress/tribuna/el-diable-es-vesteix-de-netanyahu/

 El món va girar els ulls  a l’holocaust – on s’eliminaven persones d’arreu - , i torna a girar-los a Gaza. Que la maledicció  de  Déu, caigui sobre els responsables per acció u omissió.