dissabte, 19 de desembre del 2009

ELS PONTS DEL LLUÇANÈS

Havíem sortit de Sabadell a les 16,30, anàvem, El Feliu Añaños i Masllovet i la seva esposa, el Tomàs Irigaray López i l’Antonio Mora Vergés, deixàvem el nostre Vallès amb temperatures positives – tot i que baixes - , que s’anirien reduint a mesura que creuàvem la Plana de Vic, i assolien un màxim de -8 graus, quan deixàvem el vehicle aparcat davant de l’edifici del Consorci del Lluçanès, un cop recollida la Irene Tironi Laporte a Sant Bertomeu del Grau.

Ens portava fins aquest altiplà, un correu electrònic amb el següent text:

Assumpte: Acte Concurs Fotografia Lluçanès Territori Serè

Benvolguts, el proper divendres 18 de desembre de 2009 a les 19:00h al Consorci del Lluçanès ( Santa Creu de Jutglar ) celebrarem un acte de reconeixement als guanyadors del Concurs de Fotografia Lluçanès Territori Serè.

L'acte consistirà en un berenar fred amb l'assistència d'alguns membre de l'Àrea de Cultura del Consorci del Lluçanès, i s'obsequiarà a tots els guanyadors. També aprofitarem l'ocasió per presentar el calendari 2010 amb les fotos en qüestió.

Tots els guanyadors poden assistir a l'acte amb un acompanyant.

Preguem que confirmeu assistència

www.consorci.llucanes.cat

Recolliríem obsequi en aquesta ocasió el Feliu Añaños i Masllovet per l’esplèndida imatge tardoral del pont romànic de Sant Marti d’Albars,





i l’Antonio Mora Vergés, per l’anomena’t “ pont dels límits “; a Santa Maria de Merlès.





en el seu punt central conflueixen les comarques del Berguedà i d’Osona - fins que s’acordi la creació “política “ del Lluçanès - , i els bisbats de Vic i Urgell, substituït avui el segon pel de Solsona.

La majoria dels representants politics presents en l’acte de lliurament, eren joves, això conforta l’ànim, i dona tranquil•litat a tots els que ens estimem – justament per ser com és – aquest Territori Serè.

La tornada amb la màxima concentració en la conducció del vehicle, ens portarà en algun moment fins als 0 graus. Quan arribem al Vallès, la nit clara i estelada deixa caure la temperatura fins als -3 graus.

Feu-vos amb un calendari del Lluçanès.

© Antonio Mora Vergés