diumenge, 14 de febrer del 2010

PAELLA DE CARNAVAL

Esperàvem expectants i quasi congelats, sota el fred extrem del dissabte 13 de febrer de 2.010, que comencessin a desfilar les diferents carrosses i colles de Castellar del Vallès.

Passava força estona de les 17,30 quan sentíem les primeres musiques que venien del començament de l’Avinguda Sant Esteve, nosaltres, la Maria [ avia i besàvia] , la Maria Jesús [ mare i avia ] i l’Antonio [ pare i avi ] estàvem a la cruïlla de l’estanc.

Abans de veure les primeres comparses, farien cap l’Albert, la Núria, i el Pere [ besnét i net] disfressat de sol.


Ens caldria esperar fins al final per a veure a la Montserrat i el Xavi,



l’Oriol,


i la Júlia,

que formaven part d’una proposta original i agosarada, escenificar la paella; els ingredients mariners desfilaven a peu, i els petits vegetals com el julivert ho feien dins de la caixa d’un vehicle. Uns i altres posaven bona cara al temps gèlid.

Fèiem de la millor manera possible – compartíem l’espai amb moltes més persones - la tasca de recollir imatges; que un cop seleccionades – totes no hi caben al blog - passaran a formar part del Conèixer Catalunya.

Aquestes manifestacions col•lectives tenen cabuda també dins la nostra amplia raó de ser , la recordeu ?

Aquí trobareu : histories, relats de sortides , propostes d’excursions, ... que fan referència únicament i exclusiva a Catalunya i/o als territoris de parla catalana. M’interessa i molt conèixer d’altres llocs del món, però en tant que català vinc obligat a escombrar cap a casa, oi ?

També - val a dir-ho – en fa goig que sigui justament amb una història de la “ meva gent “ , que el coneixercatalunya.blogspot.com assoleixi les primeres 100.000 lectures, i per dir-ho en termes esportius passi a la primera divisió regional

© Antonio Mora Vergés