dimecres, 10 de febrer del 2010

VIATGES A LA CARTA

A la carta és una expressió que hom identifica amb l'absoluta llibertat quan a decidir, dit això, el canal “ habitual” de comunicació serà preferentment el correu electrònic a l'adreça guimera.mora@hotmail.com

Hem tingut al llarg dels anys el goig de trobar la col•laboració de moltes persones; els que ens han fet de sherpa, els que ens han proposat una sortida per a veure algun lloc d'interès, fins als que ens han donat aixopluc a casa seva quan la destinació, Vinaixa, Les Borges del Camp, ha fet necessari sojornar lluny del nostre Vallès.

Funcionem força per taca d'oli; del Vallès a ... , això fa difícil, o retarda molt el fet de recollir testimonis dels punts més allunyats; en aquest sentit tenim alguna alternativa per a proposar-vos :

Recolliu vosaltres mateixos dades i imatges [en un format mínim de 1024 X 768 ], i ens ho feu seguir via e.mail.

Feu-nos una proposta de viatge, ajudant-nos a finançar la despesa que suposi :

A) Cercant un patrocinador i/o sponsor
A) Assumint - total o parcialment -els costos del viatge i les despeses d'alimentació i allotjament
B) Donant-nos estada a les vostres llars

Qualsevol altra aportació que us sembli interessant.

Tot, únicament des de l'àmbit privat, això exclou explícitament les Administracions Públiques – TOTES LES ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES - ; no als seus gestors, Alcaldes, Regidors ,... sempre a títol personal i particular.

Possiblement la proposta us semblarà una novetat, i fins a alguns una gosadia. No en som els creadors, en altres llocs del món, és d'aquesta manera que alguns mitjans de comunicació aconsegueixen reportatges de llocs poc coneguts, d'accés difícil, i/o – a priori – d'interès minoritari.

Les cartilles militars que es lliuraven als soldats de lleva, deien en un dels seus fulls “ valor , se le supone “; en el nostre cas concret, hauria dit : Valor acreditado.

Esperem propostes.

(c) Antonio Mora Vergés

1 comentari:

Joan Escoda Prats ha dit...

Desitjo de tot cor, trobis tot allò que desitjes i que mai es trobat.
"Men sana in corpore in sepulto".

Joan.