dijous, 18 de febrer del 2010

ET VOLS AFEGIR AL CONÈIXER CATALUNYA ?

Al llarg dels anys hem anat trobant veritables “ especialistes” en qüestions molt particulars, rellotges de sol, castells, romàniques,... intueixo que n'hi han força més, i els demano des d'aquí disculpes per la meva ignorància.

Nosaltres, els del coneixercatalunya.blogspot.com , no passem de ser uns ” curiosos empedreïts “ , als que crida l'atenció tot : els accidents “naturals” els arbres i arbredes, les besties en el seu espai, els castells , les esglésies, les masies, les balmes i molins, els rius i els ponts, els enterraments -antics i menys antics- els comunidors , els forns de calc, d'obra, de guix, de pega, les imatges religioses, els retaules,... la relació no pot ser exhaustiva atesa la naturalesa infinitat de la nostra curiositat.

Us faig un prec: ajudeu-nos a incrementar la diversitat al Conèixer Catalunya: podeu fer-ho de moltes formes :

Enviant-nos les vostres sortides [ text en un arxiu i fotos separades en altres];

Suggerir-nos sortides en les que fareu tasques de “sherpa”;

Indicant-nos llocs “ que s'han de veure “, i dades per accedir-hi ;

De qualsevol altra manera que us sembli escaient.

La feina – Conèixer Catalunya – és molta, i els obrers – aquí també – som pocs, i totes les aportacions, mans i ments, seran benvingudes.

Ah, nosaltres creiem – i practiquem – allò de la no discriminació per raó de sexe, raça, religió ,..... tothom – en la mesura de les seves possibilitats – por formar part d'aquest projecte il·lusionant que és el Conèixer Catalunya.

Gràcies



coneixercatalunya@gmail.com