diumenge, 2 de maig del 2010

COUNTRY A CAN FONT. LA BALLADA EN COSTA

El diumenge 2 de maig de 2.010, el sol lluïa en les primeres hores del mati, aviat el cel s’emplenava de núvols foscos que anunciaven la rufa, anàvem amb la Maria Jesús Lorente Ruiz, fins a Can Font on celebraven la Festa de la Primavera, sota el lema; Revivim els mercats d'abans!, s’anunciava la presencia d’una trentena de paradistes, tallers i activitats diverses durant tot el dia. Ens interessava particularment que de e les 11 i les 13 hores tindria lloc una ballada Country en la que s'ensenyarien entre dos i tres balls, i fins a les 14 hores - si el temps ho permet - es podrà ballar.

El meu sisè sentit m’aconsellava endur-me la màquina de retratar; finalment però marxava sense; sortosament coincidíem amb l’Albert Priego Ferrer que gentilment m’enviarà les imatges que ha recollit via e.mail.




El lloc, al costat del Restaurant Can Font, en un carrer amb pendent, comporta un sobreesforç notable per als balladors, tot i això comptava fins un centenar de persones, força menys de les que en altres circumstàncies meteorològiques haguessin vingut.






Marxàvem quinze minuts abans de les 14,00 hores, sonaven les notes de Cliketi Clack , els darrers balladors tenien un ull posat al cel i l’altre en el ferm irregular del carrer en pendent.

Finalment el temps respectarà la ballada i la Festa de Primavera de Can Font.

Està clar que al bon Déu li agrada el Country !

© Antonio Mora Vergés

1 comentari:

gothalo ha dit...

això si que ha estat una agradable sorpresa. he entrat per mirar les fotos de la ballada country, a la qual vam anari un petit grupet de gent des d'Igualada i m'he trobat amb una autèntica enciclopedia de racons de casa nostra. Moltes felicitats per aquest lloc. Es sencillament indescriptible.