divendres, 27 de maig de 2011

RECERCA HISTÒRICA

Llençava urbi et orbe una petició d’ajuda, voldria documentar la història de la DESTILERIA MARTIN SERRA GARRIGA S.A que tenia la seu local a l’Avinguda Catalunya, 12 de GIRONELLA.

Em temo que l’actual ubicació - el forat negre - http://coneixercatalunya.blogspot.com/2007/06/el-forat-negre.html
d’aquella activitat industrial, farà difícil quan no impossible, aconseguir un propòsit que en qualsevol dels països civilitzats propers, Andorra, França, possiblement no caldria ni formular.

Les ampolles de l’anís Garriga, tenen gran similitud amb les de l’anís del Mono, imagino que no és casualitat, i fins intueixo una tensa relació entre ambdós destil•leries.Hem demanat tenir accés a l’article signat per Montañà, D. "De les destil•leries al Celler: cent anys de presència a Gironella i comarca". A: El Vilatà: la revista del Berguedà. Any VIII, núm 61 (abril 1988).

A dia d’avui, on hi havia el negoci hi ha un restaurant; El Celleret
Av. Catalunya, 12
08680 Gironella (Barcelona)
Tel. : 938228259 Fax :
WEB: www.spainmountains.info/elcelleret
E-mail: sabo15_6@hotmail.com

Com a nosaltres, als actuals propietaris, els sembla important aquesta tasca de recuperació històrica.

Continuarem ....

2 comentaris:

Teuvo Vehkalahti ha dit...

Greetings from Finland. Thus, through a blog is a great get to know other countries and their people, nature and culture. Come take a look Teuvo images and blog to tell all your friends that your country flag will stand up to my collection of flag higher. Sincerely, Teuvo Vehkalahti Finland

josediego ha dit...

Jo vaig ser alumne de l'escolapi pare GARRIGA als anys 50