dilluns, 23 de maig del 2011

BILDU, O QUAN ELS RATOLINS, FAN UNA LLISTA DE RATOLINS.

Es legalitzava Bildu per evitar de totes , totes, una victòria majúscula del PNV; molts bascos pensen que votar als partits espanyolistes més que una estupidesa és un suïcidi, i una derrota del tàndem PP/PSOE en les eleccions municipals, podria haver precipitat unes eleccions anticipades a la Presidència del Govern ‘ Regional’.



Doneu una ullada al video que us deixo en aquest enllaç :
http://www.youtube.com/watch?v=IF5plFk7Kgs

Certament ens parla de ‘ ratolins canadencs’, enfront dels ‘ gats canadencs’, però des d’un punta de vista pràctic, la seva filosofia és totalment aplicable a la nostra realitat d’avui. O no ?

Els ‘gats de tots els colors’ comencen a tenir problemes; és un miratge el creixement del vot al PP, en el nostre actual sistema encara no hi ha ‘llistes de ratolins’ en tots i cadascun dels llocs de decisió; està clar però que únicament és qüestió de temps, oi ?

Ara, cal esperar que els ratolins acostumats a lluitar i perdre, sàpiguen guanyar, i administrin adequadament la seva victòria.

El sistema els ha perseguit judicialment durant masses anys, i arriba l’hora d’exigir que la justícia actuï contra els corruptes, els sàtrapes , i sobretot els responsables polítics i econòmics de la desastrosa situació econòmica que pateix el país.

Cal desenterrar el cadàver de Juan de Dios Álvarez Mendizábal, jutjar-lo i condemnar-lo si així ho estima la justícia, i reclamar dels seus hereus el retorn dels bens patrimonials de tots; darrera d’ell tots els ‘desamortitzadors i vende patrias ‘, hauran de sotmetre’s a l’acció de la justícia, i rescabalar fins el darrer cèntim d’euro els perjudicis ocasionats a les finances públiques i privades.

Els ‘ratolins’, per descomptat volen formatge, és a dir, treball, pau, educació, salut, .. però volen també, i aquesta vegada no hi hauran lleis de ‘punt final’ , que es restauri la justícia.

Cal estar molt amatents perquè com ja es sabut els gats tenen set vides.