dimarts, 28 d’abril del 2015

SANT JOAN DE CASTELLAR DE LA RIBERA. SOLSONÈS. LLEIDA. CATALUNYA

Visitàvem el Josep Olivé Escarré i l’Antonio Mora Vergés, l’esglesia de Sant Joan de Castellar de la Ribera, mal dita, de Ginestar, segons ens insistien els veïns que en tenen cura, que treballaven ja en la propera Festa de Sant Joan.


El Tomàs Irigaray Lopez, i la Carmen Toledo Cañadas, havien visitat aquest indret l’any 2012, i per descomptat us recomano les fotografies que acompanyaven el seu post.


Nosaltres podíem però accedir a l’interior, que es troba en molt bon estat.
La fèiem petar en acabar la ‘feina’ , i es donava la feliç coincidència que tots plegats teníem ascendència tarragonina, de Vimbodi-Poblet en el seu cas, i de l’Argentera en el meu. Sens feien quasi les 13,00 , i declinàvem – a contra cor – la invitació a dinar a casa seva, al Molí de Querol. Ens quedaven coses a veure, i havien esmerçat a Sant Joan de Castellar de la Ribera, més temps del que tenia previst.

Ens aconsellaven anar a Cal Ton ‘Parador les Amèriques’ d’Ogern, i l’encertaven de ple, tant que també nosaltres us reiterem el suggeriment.

Farem seguir aquesta crònica a info@molidequerol.com amb el prec al Valentí, de fer-ne arribar una còpia, als amics que ens atenien a Sant Joan de Castellar de la Ribera, i també el nostre agraïment.

Ah!, i el millors desitjos per aquest Sant Joan 2015.