dijous, 26 de setembre del 2019

Que en sabeu de l’autor de la imatge que coronava el campanar de la capella de la Mare de Déu dels Desemparats de l’Asil d’Ancians de Palafrugell?

Havíem, gràcies al bon amic Joan Dalmau Juscafresa , dedicat un article a la capella de la Mare de Déu dels Desemparats de l’Asil d’Ancians de Palafrugell. http://coneixercatalunya.blogspot.com/2017/02/capella-de-la-mare-de-deu-dels.html


Rebia una comunicació del Joan en la que em deia ; el dissabte pesat un llamp va fer malbé el campanar i una estàtua que estava a la façana de l'església del asil de Palafrugell. La meva resposta era; tens imatges de la destrossa?.


Sabíem que l’autor de l’edifici de la capella va ser el mestre d'obres va ser en Baldomer Brias Torrent.

Ens agradarà tenir noticia a l’email coneixercatalunya@gmail.com de quan es va col·locar la imatge que coronava el campanar , i de qui en var ser l’autor, i per descomptat si fos el cas i se’n col·loca una de nova també, també us demanem que ens ho feu saber.


1 comentari:

Joseph Deoifern ha dit...

la imatge sembla que es del 1898, ja que al pati interior n´hi ha una altre imatge semblant que es va col.locar, pel seu centenari, el 1998.