dissabte, 5 de juliol del 2014

CAPELLA DE SANT ANTONI DE PÀDUA DE CAN RICART. VIC

El Centre de Documentació de Cultura Popular i Religiosa de Catalunya ( Arxiu Gavin ) em responia en relació a la meva pregunta de l’advocació de la Capella ; Capella de Sant Antoni de Pàdua de Can Ricart.


Ens agradaria tenir confirmació de l’autoria la Capella de Sant Antoni de Pàdua de Can Ricart ( 1902) , que s’atribueix a l’ Antoni Ferrer de Corriol ( Vic, 1844, Barcelona, 1909 ).

També per descomptat alguna dada de la història d’aquesta casa senyorial ubicada a l’accés sud del casc antic, més coneguda pels vigatans pel fet d’haver estat haver estat la seu de l’orfeó Vigatà, fins al trasllat a l’ església dels Trinitaris.

Ens agradarà rebre a l'email coneixercatalunya@gmail.com les dades relatives al noms i cognoms, dates i llocs de naixement i traspàs dels promotors, i les dades del mestre d’obres i/(o arquitecte autor del projecte.

Sobta que una ‘Ciutat Il•lustrada ‘ com Vic, no disposi d’un Catàleg de Patrimoni en línia.

https://www.vic.cat/viure-a-vic/urbanisme/planejament/planejament-aprovat/pla-dordenacio-urbanistica-municipal-poum/documentacio-escrita/cataleg-de-bens-protegits/CATALEG-BENS-PROTEGITS_VOLUM-01_TEXT-REFOS_VIC.pdf