dimarts, 1 de gener del 2019

EL NEN AMB SABATES NOVES

Fa 68 anys que cada primer d’any el visc amb aquella il•lusió infantil d’estrenar calçat, que sovint els primers dies ens feia mal, i que se’ns acabava adaptant tant perfectament al nostre peu, que ens sentíem incomodes quan anàvem descalços.


He gaudit sempre compartint aquesta dèria meva de Conèixer Catalunya, a la que s’afegiria desprès la tribuna del Berguedà, tot son punts de vista, Guimerà.info, i recentment el DIARI DE CASTELLAR DEL VALLÈS, i per evitar la terrible injustícia de l’oblit que consisteix en deixar de fer esment d’alguna persona, no citaré a ningú – sou tants !!! – , sapigueu però, que tots/es ocupeu un trosset del meu cor de forma permanent.

A tots, homes, i dones, que heu caminat al meu costat, gaudint també de les vostres sabates noves, i de la curiositat pròpia dels infants, alhora que el meu agraïment, us faig arribar el desig de trobar-nos en aquest 2019, i fer camí fins aquella esglesiola, o aquell bosc de faig, o al moli de.., o ... Catalunya és una meravellosa caixa de sorpreses com ja sabeu.

Hem de viure encara, tants i tants racons !!!!

Gràcies des del fons del cor, coneixercatalunya@gmail.com , tribuna@guimera.info , castellardiari@gmail.com