dijous, 29 de novembre del 2018

ESGLÉSIA PARROQUIAL DEL SANT CRIST DEL BARRI DEL CANYET. BADALONA. BARCELONÈS NORD

Tenia intenció – recordeu que l’infern està empedrat de bonet intencions – de dinar a http://www.olivarestaurant.es/ i em deien que m’havia d’esperar fins les 15,30 – encara no eren les 14,00 hores- , potser el fet d’haver retratat una vegada més l’església parroquial advocada al Sant Crist, era la conseqüència d’aquell retard. Marxàvem a dinar en un altre lloc.


Havia retratat anys enrere l’església i la capella homònima – que presenta un notable empitjorament si això és possible- el patrimoni històric, no pot pagar – no hauria de fer-ho - les conseqüències d’una església embogida amb les immatriculacions, ni tampoc les filies i/o fòbies dels polítics de torn.
http://bdnrecuerdos.blogspot.com/2015/06/breve-historia-de-las-iglesias-de-canyet.html
http://relatsencatala.cat/relat/esglesia-parroquial-del-sant-crist-del-barri-del-canyet-badalona-barcelones-nord/1056087



L’església estava tancada, trobava però una imatge del interior.

Continuem interessats en saber qui era l’autor de la ‘primera’ església’, esperem les vostres aportacions a l’email coneirxercatalunya@gmail.com

Ah!, l’edifici no forma part dels ‘ monuments’ de Badalona, i dissortadament no cridava l’atenció del Josep Salvany Blanch.

https://ca.wikipedia.org/wiki/Llista_de_monuments_del_Barcelon%C3%A8s_Nord