dissabte, 12 de setembre del 2009

El Jardí de l’Hospital

La denominació correcta actualment és : Fundació Obra Social Benefica. Molts castellarencs però el coneixen més per l’Hospital i d’aquí el títol.Amb motiu de la Festa Major, havia estat habitual – quasi una tradició – l’arranjament dels carrers de Castellar del Vallès; d’aquella bona costum en son únicament continuadors, any rere any, els residents de l’Obra Social Benefica.


Marietes,


centpeus, o potser milpeus,


caragols,papallones, ... ,
voltades de flors grans i petites, sota un cel de garlandes de colors, colonitzaven pacíficament el pati d’entrada.Com cada any els mesos de treball, han tingut el premi d’un gran nombre de visites. La meteorologia a partir del dissabte a la tarda, ha fet deslluir un xic aquest petit paradís, sorgit de les mans i la paciència, de residents i monitores.


En aquestes feines col•lectives sempre fa por deixar-se algú per esmentar, i per evitar-ho, adrecem el nostre particular agraïment a totes i cadascuna de les persones que com a residents, com a voluntaris, i com a personal que desenvolupa aquí la seva tasca laboral, han fet possible – un any més – aquest petit miracle.


© Antonio Mora Vergés