diumenge, 18 d’abril de 2010

FESTA COUNTRY A CAN RIBAS DE LES FONTS DE TERRASSA.

Els amics del country sortíem de Castellar del Vallès a les 20,00 hores, la major part ho fèiem en un autocar que conduïa el bon amic Pedro, la destinació aquest dissabte 17 d’abril de 2.010 era la Masia Modernista de Can Ribas dissenyada i construïda l’any 1.906 per l’arquitecte Lluís Montcunill i Parellada (*) . Aquest mas, al segle XVI, es coneixia amb el nom de Ca N´Amat de l´Avallà.


(*)Autor d’alguns detalls del Cinquè misteri de Montserrat : Jesús entre els doctors de la llei. Hi afegí un pedestal de pedra, modificà el coronament i hi posà la reixa


Ens havíem de trobar amb amics de :

Barcelona Font de la Guatlla
Barcelona Magoria
Barcelona Sant Cristòfor
Castellar del Vallès
L'Hospitalet Casino del Centre
Sant Boi Camps Blancs
Terrassa Ca n'Aurell

Érem finalment 209 persones entre balladors i acompanyants, que gaudiríem d’un excel•lent sopar , i posteriorment de les actuacions de cada una de les colles, que en algun cas excel•lirien en quan a vestuari i coreografia. L’aforament del local limitava un xic la possibilitat de ballar tots plegats.

Agraeixo la cessió de les imatges a l’Antonio Corona.
Ens acomiadàvem de la resta de colles ben entrada la matinada del diumenge; la lluna enteranyinada pel núvol de cendra ens acompanyarà fins a Castellar del Vallès on arribàvem al voltant de les 3,00, tothom feia via cap a casa, bona nit!, o bon dia !

Ens adormíem amb l’evocació d’aquesta esplèndida experiència !

© Antonio Mora Vergés

Cap comentari: