diumenge, 6 de juny del 2010

Country a Sentmenat en el 115 aniversari del Coro

Ens havien convocat a les 11,00 del mati al local de la Societat Coral Obrera la Glòria Sentmenatenca; anàvem únicament la Vicky, la Maria Jesús i l’Antonio, el Pedro treballava aquest matí, i la Rosa està a la Cerdanya.

El grup de Sentmenat havia de ballar a partir de les 12,00 en la inauguració de les obres de reforma o rehabilitació de la sala del bar, la cuina i els accessos per persones amb limitacions.
M’expliquen – i van apareixent imatges a la part alta de la barra del bar – que les obres s’han dut a terme majoritàriament mitjançant el treball voluntari i desinteressat dels socis. Tothom espera que aquesta llavor, permeti assegurar el creixement de la massa social del Coro.

En absència dels mitjans de premsa d’àmbit local – els de la ‘ capital ‘, la televisió, i la resta dels ‘grans’ no acostumen a interessar-se en les coses de la ‘vida real’ - , confecciono una crònica que juntament amb una selecció d’imatges enviaré al Diari de Sabadell.
Per a consum dels amics del country, juntament amb aquestes notes faré una segona selecció d’imatges.Ja em diran si els ha agradat.

Ah!, desitgem el millor pel Coro, segur que els anirà bé.

© Antonio Mora Vergés