diumenge, 2 d’agost del 2020

ESCOLES I GUARDERIA DE LA COLÒNIA SALVADOR TORRAS DOMÈNECH . FLAÇÀ. EL GIRONÈS.

El Joan Dalmau Juscafresa em feia arribar fotografies d’aquest edificis.Les escoles, com la mateixa colònia , s’aixecaven durat la dictadura franquista, estimem que atesa la “qualitat” del seu autor l’arquitecte, Pere Benavent de Barberà Abelló , ( Barcelona, 8 de agost de 1899 - Reus, 12 de setembre de 1974), mereixen ser reconegudes com a bé cultural-. Escrit queda.


(Colònia Salvador Torras Domènech) - Camí Sant Fermí - Ripollet
Arquitecte Pere Benavent de Barberà Abelló 1943/44 Escoles i guarderia

(Colònia Salvador Torras Domènech) - Camí Sant Fermí - Ripollet
Arquitectes Pere Benavent de Barberà i Abelló (Barcelona, 8 de agosto de 1899 - Reus, 12 de septiembre de 1974) 1950 Ermita de Sant Fermí (restauració)

https://www.arquitecturacatalana.cat/ca/autors/pere-benavent-de-barbera-abello


http://invarquit.cultura.gencat.cat/Cerca/Fitxa?index=0&consulta=&codi=20982

De Sant Fermí n’havíem escrit alguna cosa:
https://coneixercatalunya.blogspot.com/2020/07/sant-fermi-de-la-colonia-torras-de.html

Malgrat la tristíssima situació que patim a dia d’avui, en tots els àmbits, sanitari, econòmic, jurídic,..., es del TOT RECOMANABLE la visita de Flaçà , de la comarca del Gironès, de Girona , ...., de Catalunya, ara que encara és possible. Eviteu coincidir amb els Borbons.

Feu-ho amb totes les mesures de seguretat, mascareta, distància ,... eviteu fer-vos mal, perquè com deien a bombo i plateret – i amb gran alegria - , els presumptes malfactors , Daniel de Alfonso Laso (Madrid, 1964) i Jorge Fernández Díaz (Valladolid, 6 d'abril del 1950) la sanitat catalana està a la U.V.I.

https://www.lavanguardia.com/politica/20160622/402690747904/fernandez-diaz-grabaciones-sistema-sanitario-de-alfonso.html

https://www.youtube.com/watch?v=Fd9tc663vW8

El tema no mereixia en el seu moment l’atenció d’un sistema judicial embrancat en qüestions del tot alienes al dret i la justícia.

Està clar però, que ja per acció, ja per omissió, bona part de les víctimes de Catalunya potser ENCARA VIURIEN, oi?

Sembla que caldrà esperar que sigui la justícia divina la que se’n ocupi, oi?.

Maleits !