dissabte, 22 d’agost del 2020

IN MEMORIAM DE LA PRIMERA I DE MOMENT ÚNICA EDICIÓ DEL MERCAT MEDIEVAL DE BALENYÀ. OSONA.

Tots hem dit en alguna ocasió allò de que els camins del Senyor son inescrutables , oi?

M’ho repetia a mi mateix en ocasió de llegir un comentari de la Carme Pecanins Luna , a la publicació de l’arquitecte Toshiaki Tange‎ de la "Casa Sebastià Bosch i Sala”, en el que afegia una de les seves obres:
https://diaridecastellardelvalles.blogspot.com/2020/08/casa-sebastia-bosch-i-sala-la-garriga.html

Cercava dades de la Carme Pecanins Luna , i trobava “dibuixant i pintora”, i li enviava l’enllaç de la publicació del Diari de Castellar del Vallès, i a volta de correu em deia que va néixer a Sant Vicenç de Castellet, a la comarca del Bages, que resideix ara a la Garriga, i que des del 2005 fins el 2017 va viure a Balenyà, on va col·laborar amb l’Associació d’Amics de la Mare de Deu de l’Ajuda, que l’any 2006 va participar en la primera . i de moment única- edició del Mercat Medieval.



Tenim amics comuns, com el mossèn emèrit, Sebastià Codina Padrós ( Muntanyola, Osona, 1929 )
http://totsonpuntsdevista.blogspot.com/2017/09/sebastia-codina-padros-lart-dels-goigs.html



Compartim devoció a la Mare de Deu de l’Ajuda.


Em feia arribar algunes imatges d’aquell període:



Si teniu interès en la Carme Pecanins Luna, o en alguna de les seves obres, sou pregats de fer-nos arribar un email a castellardiari@gmail.com i li farem arribar.

Esperem tenir ocasió d’anar presentat alguna de les obres de la Carme Pecanins Luna, com il·lustració a les nostres publicacions.
Cuideu-vos molt, seguiu les instruccions dels experts, i confieu en la intercessió de la Mare de Deu de l’Ajuda, per poder superar la Covid.19