dissabte, 15 d’agost del 2020

INDRETS D’OBLIGADA VISITA. EL JARDÍ BOTÀNIC TROPICAL PINYA ROSA. BLANES. LA SELVA. GIRONA.

Li demanava al Josep Augé Carles ( Blanes, la Selva, 25-06-1955), tens o pots fer fotografies del JARDÍ BOTÀNIC TROPICAL PINYA DE ROSA? BLANES. LA SELVA, GIRONA

M’enviava a volta de correu electrònic – a la velocitat de la llum – unes magnifiques imatges, que havia fet el 15 d’abril de 2015.


Quantes coses ha passat des d’aleshores, oi?.

La tempesta Gloria


La pandèmia de la Covid.19 que dissortadament continua ACTIVA entre nosaltres.

I la fugida esperpèntica del rei “demèrit” per recordar-ne només algunes.

Ah!, oblidava esmentar els greus problemes de http://blogscat.com/ que havia aixoplugat entre altres el Diari de Blanes, on havíem col·laborat el Josep i un servidor. Q.E.P.D.

El Promotor va ser l’enginyer Fernando Rivière de Caralt (Barcelona 3/2/1904 - Barcelona 12/7/1992)
https://taller.iec.cat/rcic/fitxa_una.asp?id_fitxa=58


I de l’Autor : Joan Mirambell i Ferran ( Barcelona, 28 febrer de 1892 + Barcelona, 14 de maig de 1983) ,Arquitecte, dissenyador de jardins i dibuixant http://www.tudominioweb.es/Montseny/wp-content/uploads/2017/07/670.pdf


Com tot en aquesta vall de llàgrimes, no tot son flors i violes, oi?

http://www.elpuntavui.cat/article/156121-blanes-desestima-restituir-a-la-familia-riviere-les-finques-que-va-cedir-fa-anys-a-pinya-de-rosa.html


Visiteu Blanes, la comarca de la Selva, Girona, Catalunya, aplicant SEMPRE les mesures de seguretat bàsiques, higiene de mans, distància de seguretat, mascareta, i sobretot, sobretot, eviteu coincidir amb els Borbons.

Ah!, i no patiu pel rei demèrit, a ell no li caldrà fer cua al Banc dels Aliments, com tampoc dissortadament als que acció u omissió , persones i partits polítics, esdevenien còmplices.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Aquest paratge magnific que arriba fins el mar, s'hagués perdut del tot si no hi haguę
Hagut tota la oposició del poble. Tal com dieu, la visita val molt la pena per la riquesa i exuberant vegetació i les vistes al mar.