dijous, 6 d’agost del 2020

IN MEMORIAM DE LES FRANCISCANES MISSIONERES DE LA INMACULADA CONCEPCIÓ. LA GARRIGA. EL VALLÈS ORIENTAL.

Fa anys que fem recerca dels edificis escolars anteriors a la dictadura franquista.

Val a dir però, que la tasca no és senzilla, el franquisme va deixar entre nosaltres un virus molt perillós, la desinformació, el desinterès, el foment de la incultura i per descomptat l’odi a tot el que tingui que veure amb Catalunya i/o els catalans.

Val a dir, que se’n surten força bé, dissortadament.

https://agora.xtec.cat/ceippuiggracios/lescola/historia/

Anna Maria Ravell i Barrera
(Arenys de Mar, 1819 - Argentona, 1893) va ser una religiosa de la família franciscana, fundadora de l'Institut de Franciscanes Missioneres de la Immaculada Concepció , que va començar la primera escola a la població de La Garriga, l’any 1859.
Capella de les Franciscanes Missioneres de la Immaculada ConcepcióCarrer Cardedeu, 25; 08530 La Garriga (Barcelona)
http://www.icatm.net/bibliotecabalmes/sites/default/files/public/analecta/AST_82/AST_82_617.pdfció

Malgrat la tristíssima situació que patim a dia d’avui es del TOT RECOMANABLE la visita de la Garriga, el Vallès Oriental , ...., de Catalunya, ara que encara és possible. Eviteu coincidir amb els Borbons.

Feu-ho amb totes les mesures de seguretat, mascareta, distància ,... eviteu fer-vos mal, perquè com deien a bombo i plateret – i amb gran alegria - , els presumptes malfactors , Daniel de Alfonso Laso (Madrid, 1964) i Jorge Fernández Díaz (Valladolid, 6 d'abril del 1950) la sanitat catalana està a la U.V.I.
https://www.lavanguardia.com/politica/20160622/402690747904/fernandez-diaz-grabaciones-sistema-sanitario-de-alfonso.html

https://www.youtube.com/watch?v=Fd9tc663vW8

El tema no mereixia en el seu moment l’atenció d’un sistema judicial embrancat en qüestions del tot alienes al dret i la justícia.

Està clar però, que ja per acció, ja per omissió, bona part de les víctimes de Catalunya potser ENCARA VIURIEN, oi?

Sembla que caldrà esperar que sigui la justícia divina la que se’n ocupi, oi?.

Maleits !