dimecres, 9 de febrer del 2022

IN MEMORIAM DEL MAS CARRERA, I LA SEVA CAPELLA ADVOCADA AL SAGRAT COR QUE ES SALVAVA DE FORMA MIRACULOSA PER LA INTERVENCIO DE PERE VIRGILI CAPELL, Q.E.P.D. RODA DE BERÀ. TARRAGONA

 

Llegia que Rafel Ciuró i Güell, q.e.p.d, va ser l’alcalde de Roda de Berà que l’any 1988 autoritzava l’enderroc de la masia Carrera.

http://rodadebaraopinio.blogspot.com/2013/04/defuncio-de-rafel-ciuro-i-guell.html






Pere Virgili Gatell, q.e.p.d, no va poder evitar aquell enderroc, i va lluitar per recuperar la dignitat almenys de la capella

https://catalunyadiari.com/tarragonadigital/baix-gaia/mor-pere-virgili-gatell-exregidor-ajuntament-roda-bera

http://diaridigital.tarragona21.com/el-testimoni-de-qui-va-treballar-amb-jujol-a-roda-de-bera/


Li havíem dedicat una publicació a :

http://totsonpuntsdevista.blogspot.com/2015/08/capella-del-mas-carreras-roda-de-bera.html


Pere Vigili Gatell, es trobava la capella del Sagrat Cor convertida en un del mas Carrera, transformada en  magatzem d’un bar de la zona, amb els bancs jujol·lians arraconats,  per poder  aparcar motos que regalimaven gasolina al terra, les taques de les quals encara es poden veure,… , des d’aquell moment  va treballar incansablement  per arranjar aquest espai que a dia d’avui és un dels grans atractius culturals de la comarca.


Poseu Roda de Berà,   a la vostra agenda, i eviteu visitar Palència  almenys fins que la justícia posi a la presó al  Pablo Casado i als que com ell, generen tensió amb finalitats espúries - , us recomanen que eviteu tota relació amb gent d’aquesta mena.