divendres, 3 de febrer del 2023

CAPELLA DE LA MAREDEDÉU DE MONTSERRAT AL CAMP DEL FC BARCELONA

 

La Montserrat Anguila Presas, publica una fotografia de la capella advocada a la Marededéu de Montserrat al camp del FC Barcelona, situada al costat dels vestidors.




El projecte del nou estadi va ser encarregat als arquitectes Francesc Mitjans Miró (Barcelona, 15 de juliol de 1909 - ibídem, 20 de novembre de 2006),  cosí germà de Francesc Miró-Sans i Casacuberta (Barcelona, 2 de abril de 1916-Barcelona, 31 de octubre de 1989) president del Fútbol Club Barcelona durant set anys i sis mes0s, entre 1953 y 1961,  i Josep Maria Soteras i Mauri (Barcelona, 1907 - ibídem, 1989), amb la col·laboració de Lorenzo García-Barbón Fernández de Henestrosa (Barcelona, 1915 - ?, 1999).


No trobava dades dels artesans vitrallers, ni de l’autor de la pintura, i la imatge de la Marededéu, ens agradarà tenir-ne noticia a l’email castellardiari@gmail.com


 Vull agrair molt expressament a la  Montserrat Anguila Presas , i a la resta d’amics, que em permetin fer servir les seves imatges per il·lustrar les  publicacions del conèixer Catalunya, tinc la confiança de poder tornar ben aviat a voltar com ells per aquest país petit.  


El dia 9.1.2023 començava el tractament de quimioteràpia, de moment el símptoma més evident és un pessigolleig a les mans que em deixa sense força. El relaciono amb el fred, ja que el contacte amb l’aigua de l’aixeta l’activa, i un entorn càlid el fa quasi desaparèixer, esperem que tot sigui això, oi?.


El tractament a casa son 4 pastilles de CAPECITABINA al mati i quatre al vespre durant 14 dies , i  DEXAMETOSA en el mateix horari durant tres dies, i desprès d’una setmana de descans, un segon cicle el 30.1.2023, i un parell més fins a completar el tractament.